Een foto neem je binnen een seconde. Maar met een serieuze fotoshoot ben je al gauw een uurtje bezig.

Kosten portretfoto

Hoe werkt het?

Jouw wensen zijn het startpunt. Van tevoren vraag ik welke ideeën jij hebt, en kijken we naar voorbeelden om de juiste sfeer te bepalen. Je kunt daar zelf al heel wat aan doen met mijn 5 stappenplan voor jouw perfecte fotoshoot. Op de dag zelf spreken we de aanpakt nog even door. Dan maken we enkele testfoto’s, en vervolgens gaan we aan de slag. Tussendoor bekijken we de resultaten. Al snel hebben we een flinke voorraad ruwe beelden.

Binnen een week plaats ik op een afgeschermd deel van het internet een eerste selectie in lage resolutie (klein formaat). Je kiest de mooiste foto’s uit voor jouw doel. Afhankelijk van je wensen volgt daarna nog een definitieve nabewerking. Het eindresultaat krijg je als digitale bestanden in hoge resolutie (groot formaat).

Wat kost het?

Elk portret is uniek. En elke portretwens ook. Om je een idee te geven heb ik wat standaard tarieven opgenomen. Je kunt kiezen uit de standaard mogelijkheden, of jouw heel persoonlijke wens realiseren.

Prijs inclusief BTW, exclusief reiskosten van 0,50 / km. Binnen 20 km van postcode 3739 (regio Hollandsche Rading, Hilversum, Utrecht) worden geen reiskosten in rekening gebracht.

Afdruk?

Je krijgt digitale bestanden in hoge resolutie. Je kunt het afdrukken door mij laten verzorgen. Ik gebruik een vaklaboratorium voor de hoogste kwaliteit. Met talloze mogelijkheden: op papier, canvas, plexiglas; met of zonder lijst en op alle gangbare formaten. Of wat dacht je van fotobehang, een puzzel, op stickers, bekers of promotiemateriaal? Als je niet de allerhoogste prijs kunt of wilt betalen, dan kun je de bestanden zelf laten afdrukken op elke printservice bij jou in de buurt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Geef jouw portretwens aan via de pagina contact.