Bedrijfsportret Lumen advocaten en mediation

Eén van de leukste aspecten van fotograferen is het ontmoeten van zo veel bijzondere mensen. Voor Beleef Vathorst was ik bij Sabine van Paassen. Ooit in vaste dienst als advocaat, en daarna haar eigen weg ingeslagen met achtereenvolgens bakken van gedecoreerde taarten, nagelstyling tutorials, Sh’bam danslessen en nu uiteindelijk met haar eigen succesvolle advocaten- en mediationpraktijk www.lumenadvocaatmediator.nl gericht op arbeidsconflicten en echtscheidingen. Ook daar met een eigen creatieve twist, want haar berichten op social media zijn steevast voorzien van cartoons die ze zelf maakt! Op de foto’s wilden we die verschillende kanten laten komen: de inhoud, de ontspannenheid en de creatieve cartoons. Zie verder het volledige artikel op www.vathorst.nl/over-vathorst/beleef-vathorst/beleef-vathorst-nr-46/

Wilt u ook een bedrijfsportret laten maken? Neem contact op met de Portrettenmaker, fotograaf uit Hollandsche Rading (tussen Hilversum, Utrecht, Amersfoort, Lage Vuursche).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s