Portret van jonge dassen

Nog héél even is de Portrettenmaker, fotograaf uit Hollandsche Rading (tussen Hilversum, Utrecht, Amersfoort) de Natuurportrettenmaker met vrolijk zomernieuws en natuurfoto’s. Binnenkort kom ik weer met portretten van mensen, maar als afronding van de lange rustperiode nog een paar afleveringen over natuur. Er is zó veel gebeurd de afgelopen tijd, en er was zó veel moois te fotograferen! Bijvoorbeeld bij de familie das, die gisteravond al heel vroeg aan het rondscharrelen was.

Wil je ook een portret terwijl je rondscharrelt in de natuur? Neem dan gerust contact op!

Een gedachte over “Portret van jonge dassen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s